"Pärlid" ehk siis kas nutta või naerda?

Nägid kuskil midagi huvitavat? Jaga teistegagi!
Vasta
linc
Kroon

Re: "Pärlid" ehk siis kas nutta või naerda?

Postitus Postitas linc »

Minu küsimust ajendas just see mündiäri lubadus:
Tänu sellele säilitavad UNC kvaliteediga mündid suurepärase välimuse ja neil ei ole mingeid kriime või muid kahjustusi.
Seega, kui mündiäri lubab et ei ole MINGEID kriime või muid kahjustusi ja UNC definitsioon neid lubab ning mündid on väideatvalt UNC ja äärmiselt kindlalt võib öelda, et BU kvaliteeti 9 euriku eest samuti, nagu PROOF münti, ei saa, siis minumeelest on KÕIK valesti kirjutatud. :)
Postitas mart » 08 Jaan 2013, 20:52

soovid selle raha eest mündiärilt PROOF münte? selles suhtes pole midagi valesti kirjutatud, UNC definitsioon: lubatud on kõik vigastused, mis on tekkinud müntide vermimisel ja pakkimisel, see on suvaline rahapajast väljuv münt, mis on rullis= vastab standarditele
mart, mina ei soovi midagi saada mündiärilt - isegi tasuta mitte - sest järgmine ese maksab ilmselt gaziljon eurot üle turuhinna ja sellest ära ütlemine on kuulduste järgi umbes sama keeruline nagu SEB panga veenmine selles, et järgmine kuu enam kodulaenu makseid ei tasu ja nemad enam ei küsi seda ka. :)
mart
Kahekümneviiene

Postitus Postitas mart »

mündiäri "ei ole mingeid kriime või muid kahjustusi" olen valmis uskuma vaid piisavalt pika noa või tulirelvaga "veenmisel", kuna võitsin Soome ühelt oksjonilt Soome mündiäri pakendatud briti soverini, mis kaalus standardist 0,3g vähem ja oli u 0,5mm väiksema läbimõõduga.
pakun, et need 2e pannakse postiümbrikku tavarullist, võibolla veel mingi kapsli või kile sisse ja mis muidug PEAMINE - "piiramatu autentsusgarantii" (-paber)
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
linc
Kroon

Postitus Postitas linc »

Võimalik, et see sobiks ka naljanurka, aga siin see on! Eesti Eurod 2011, Medal "Nevski Katedraal", Sert

Saksa täpsus... või see... sert, ma tahtsin öelda. :)

https://www.osta.ee/eesti-eurod-2011-me ... 89355.html
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas muhfff »

muhfff kirjutas:
mart kirjutas:JÄLLE pidi ostma 1Numismaat1, seekord 246 euroga, kes ostis selle mündi ka üle 2 kuu tagasi
Vaatasin ja imestasin ka. On ikka mõne inimese elu raske. Otsa ühte ja sama münti palju tahad, ikka pead uuesti ostma!
Olen nõus viieka peale kihla vedama, et seda münti me näeme veel müügis.
Tundub et ma võitsin selle kihlveo iseendaga. See kord on siis selle juba legendaarseks muutunud 5-margase mündi müüjaks annelichka .
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
ringo34
50 senti

Postitus Postitas ringo34 »

Sellest 5 margastest on saanud juba nagu linnalegent, mis hea tuule korral ühest eestimaa nurgast teise levib ja levib..ja levib.
Vahepeal tuleb kogu selle asja juures lisaks meelde mõned tabavad fraasid "Viimsest reliikviast" :)

Vot see on mustkunst!
linc
Kroon

Postitus Postitas linc »

Huvitav, kas see kuju venitab selle mündi vasakust käest paremasse müümisega nii kaua välja, et lõpuks on oksjonitasudega asja kinni maksnud või lõppeb ikka enne kannatus otsa ja müüb selle maha väiksema hinnaga. :)
mart
Kahekümneviiene

Postitus Postitas mart »

pole välistatud, et 7ndal "müügil" sai maagiline läbipekstud 1926 5-margane hetkel viimase õnneliku omaniku, ostjat vaadates ja pisut g00geldades ilmnes sarnane Sergey-Igoriga seotud ring, lisasin algusesse ka Andvari täienduse alguse kohta:

Pilt
Müüja: Andvari
Algusaeg: 07.04.2012 21:10:44
Lõpuaeg: 14.04.2012 21:10:44
Viimati pakkus: Sergey-Igor
Lõpphind: 35.00 EUR

kuna ei saa ju müüa odavamalt, kui ostetud, "müüs" Sergey-Igor seda kunstlike ülespakkumistega soovitud hinnani:

Pilt
Müüja: Sergey-Igor
Algusaeg: 29.04.2012 21:00:00
Lõpuaeg: 06.05.2012 21:00:00
Viimati pakkus: Koigest10sentiga
Lõpphind: 16.00 EUR

Pilt
Algusaeg: 07.05.2012 21:00:00
Lõpuaeg: 08.05.2012 21:10:30
Viimati pakkus: 1Numismaat1
Lõpphind: 31.05 EUR

Pilt
Algusaeg: 16.05.2012 21:00:00
Lõpuaeg: 20.05.2012 21:00:00
Viimati pakkus: risto888
Lõpphind: 52.00 EUR

selliseid artikleid on ilmselt lihtsam organiseerida ja leida blogilikke tag'idega...
Viimati muutis mart, 19 Jaan 2013, 12:27, muudetud 1 kord kokku.
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
linc
Kroon

Postitus Postitas linc »

Ma seda kolmekat märkasin ka, aga mõtlesin just, et kuna samast skeemist näib olevat liikunud samma kohta, siis ehk ikkagi jäi nii öelda perre münt. :)

Aga ilmselt ma mõtlesin enda jaoks peas asja põnevamaks, sest nüüdsel omanikul ei näi peale selle kolmeka ühtegi muud sarnasust skeemi seniste kasutajatega olevat.
Kasutaja avatar
Andvari
Kümnekroonine

Postitus Postitas Andvari »

Eh eh. See 3 margane ju minu müüdu :)

http://www.osta.ee/3-marka-1926-korrode ... 96769.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Vot kus tehakse raha, viimati läks 52 euri :)
halal
Kroon

Postitus Postitas halal »

http://www.osta.ee/1-sent-eesti-oma-33016063.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vasta