Müntide hindamine NGC-s
Re: Müntide hindamine NGC-s
Mündid saabusid täna tagasi. Vaatasin censusest, et 5 senti 65 on haruldasem kui ma arvasin. Neid on eri värvides ainult 3tk millest 2 on mul laua peal.
Ma ei ütleks, et mündid üle on hinnatud. 20 senti ja 10 senti MS66 on lähes veatud, 1 sent 66RD ongi veatu. 25 sendised on MS64 2 tk ja nad on väärt ka.
Kui keegi peaks soovima 50s MS64 ja 5s MS64BN ja 63BN, siis mul on üle.
Ma ei ütleks, et mündid üle on hinnatud. 20 senti ja 10 senti MS66 on lähes veatud, 1 sent 66RD ongi veatu. 25 sendised on MS64 2 tk ja nad on väärt ka.
Kui keegi peaks soovima 50s MS64 ja 5s MS64BN ja 63BN, siis mul on üle.
Tundub nii : )viitas kirjutas:Mul oli ka seda aastat seekord 2 tükki ja said sama hinde. Nii et kasvatasime kõvasti NGC populatsiooni.
Aga ma tegelt ei osanud selle mündi kohta ise midagi väga arvata. Üldiselt BN designationit ja madalapoolset MS hinnet ootasin, aga vase, eriti pruuni vase hindamise osas on mul ikka kõvastu õppida...
Hea idee, aga seejuures tekib väike probleem... Mul on järgmine kord plaanis saata ka Walla Tallitaja Abbimees (tuleb samuti details - sang on küll alles, aga "keegi kuri inimene" on kriimud peale tõmmanud)Marvin kirjutas:Siis viimane aeg kasutajatase muuta Site Administ > Walla Kohto Koerwamees'iks.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Mul oli valida kahe 5 sendise vahel mida saata. Teine on ka väga ilus aga oluliselt nõrgem löök ( vaata lõvide sisemisi lakkasid ). Selle 5 sendise juures häiris vaid, et vapi poolel kella 8 juures on väike tumedam täpp. Ma ei julgenud seda torkima hakata, liiga valusasti on meeles 10 margase ja 5 margase tuunimine. Samuti ei julgenud ma puutuda seda 25 sendise esikülge mille vapp on veatu ja kindlasti ms65 väärt, kui mitte enamat.platinum kirjutas:Mündid saabusid täna tagasi. Vaatasin censusest, et 5 senti 65 on haruldasem kui ma arvasin. Neid on eri värvides ainult 3tk millest 2 on mul laua peal.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Tänane "saak". Ma nõuka-kopse tegelt ei kogu, aga kui münt meeldib, tuleb ikka ära osta.
Läheb läbi NCS
Läheb läbi NCS
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Kehv pilt,tegelikult oli münt palju ilusam... 

Läiget pole jah väga näha. Ma pean fotoka konfi uuesti paika ajama.
005 2004 ESTONIA 20S DAMAGED TO RESEMBLE ERROR
006 1993 ESTONIA INDEPENDENCE ANNIVERSARY 5K MS 66
http://www.coins.ee/eesti-1-kroon-1933- ... u-ngc-ms65+
Tähelepanu alumise lõvi tagajalale,kas tõesti 65+ münt?
Vaata oma laulupeod üle... tüüpvigamvahtra kirjutas:http://www.coins.ee/eesti-1-kroon-1933- ... u-ngc-ms65+
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Rain mis sinna ette käib? Tahaks pilte NGC-s näha, eriti seda errorit.platinum kirjutas:005 2004 ESTONIA 20S DAMAGED TO RESEMBLE ERROR
Margus ega su enda laulupeo MS65+ alumine jalg NGC piltidelt parem ei tundu, kuigi mündina üldisemalt meeldib mulle sinu oma rohkem, kui see mis coinsis hetkel müügis.