Müntide hindamine NGC-s

Üldine (informatiivne münditeemaline) arutelu. Kõik teemad müntidest, mis mujale ei sobi
Vasta
Allan
Topeltkroon

Re: Müntide hindamine NGC-s

Postitus Postitas Allan »

No selge. Suurepärane ülikooli münt. Huvitav, et kõikidel neil see ülemine nina alati lömmis on.
Peamiselt huvitavad mind täna Eesti Wabariigi vigamündid.
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas muhfff »

Jah, ilusate müntide leidmise koha pealt on olukord läinud suhteliselt kehvaks. Mõni aasta tagasi oli isegi valikut. Aga vähemaks on pakkumist jäänud, sest arvestatav osa ilusaid münte on juba karpi pandud; lahtiselt ei taheta enam münte müüa, selle asemel pannakse pigem ise karpi; lisaks on ka majanduslik olukord päris hea ja inimestel pole vajadust müüa. Ja muidugi neid ilusate müntide otsijaid on kõvasti juurde tulnud.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
platinum
Viiekroonine

Postitus Postitas platinum »

Eelmine nädal omandasin üllatuslikult 5 senti ms65rb mis on vähemalt pildilt parim mida minu silmad näinud on. Vahest harva midagi ikka hüppab välja.
mvahtra
Viiekroonine

Postitus Postitas mvahtra »

[quote="Allan"]Tervist! Mul tekib küsimus, et kus kohast te üldse nii palju MS säilivuses münte leiate. Ostasse tuleb suht harva midagi head, Haljaku oksjonil ka midagi erilist pole, laatadel oli see suvi samuti valik suht kesine... :shock:

Laatadel polnud mitte ainult suvi kesine vaid terve viimane aasta kesine,meiesugused on kõik vähegi parema ära ostnud ja uut ei tule enam peale.Laatadelt-kokkutulekutel võid saada MS62-63 münte,kuid mitte rohkem.
Suurem osa viimaseid "edulugusid" on ostetud käest-kätte otse- näiteks.Meelise Ülikool MS66,mina sain ühele kogule ligi kust olen saanud 2x EW hõbedakolmiku MS65,lisaks Toompea MS66 ja 10 senti MS65,Eerik ostis hiljuti EW albumi ,kus oli ilusaid münte sees.On ka erandeid nagu Andvari eelnevalt kirjutas.Samas pead valmis olema ,et ilusa mündi eest pead maksma roppu raha,näiteks ilus templiläikega 5 marka 1924 ,mille lõpphind oli ostas VÄÄGA kõrge! Leiad foorumis ka selle teema.
Ma ei hakka summasid välja tooma,kuna tahame ise ju osta võimalikult odavalt... :mrgreen:
Ja kindlasti pead arvestama ka seda,et iga õnnestumise kohta tuleb ka tavaliselt üks pettumus.Lihtsalt ajapikku võtad neid pettumusi asja loomuliku osana.
viitas
Viiekroonine

Postitus Postitas viitas »

Hommik

Kaupo, kas sul oli seekord NGCs null?

raivo
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

viitas kirjutas:Kaupo, kas sul oli seekord NGCs null?
Ei, päris nulliring ei olnud, samas midagi väga erilist ka polnud.
1704 altõnn sai AU55. Ma ise ütleks, et pigem kulunud tempel, samas väga ei kurda kah
1811 2-kopikaline sai kah AU55
1908 1-kopikaline sai vist MS64 BN. Raskel ajal abiks seegi eksole...
Kõige rohkem olen rahul sellega, et medal karpi läks. XF Details oli seejuures isegi oodatav, "keegi kuri inimene" oli ju sanga maha saaginud.
Ja siis oli 2016 eurode komplekt. Punased mündid valmistasid kerge pettumuse (MS64 RD olid vist kõik), muud olid enam-vähem.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
viitas
Viiekroonine

muhfff kirjutas: Kõige rohkem olen rahul sellega, et medal karpi läks. XF Details oli seejuures isegi oodatav, "keegi kuri inimene" oli ju sanga maha saaginudi
Mis medal see oli
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

viitas
Viiekroonine

muhfff kirjutas:
1908 1-kopikaline sai vist MS64 BN. Raskel ajal abiks seegi eksole...
Mul oli ka seda aastat seekord 2 tükki ja said sama hinde. Nii et kasvatasime kõvasti NGC populatsiooni.
Marvin
Topeltkroon

Postitus Postitas Marvin »

Siis viimane aeg kasutajatase muuta Site Administ > Walla Kohto Koerwamees'iks.
Vasta