Müntide hindamine NGC-s
Re: Müntide hindamine NGC-s
Hommik
Loodame, et saab nõrga MSi. Vaja vist natuke turgutada, erksamaks.
Loodame, et saab nõrga MSi. Vaja vist natuke turgutada, erksamaks.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
veel üks 1 kop 1870, proovin seda ka saata. Nõrga MS-iga oleks rahul.
hommik
NGC poole teele läheb ka see.
NGC poole teele läheb ka see.
Ma ei saa aru, kuskohast Sa neid välja võlud... : )viitas kirjutas:NGC poole teele läheb ka see.
Ma pole "toorelt" selliseid münte tükk aega näinud. Ilusad mündid on tavaliselt kõik juba karpides...
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Ilusad serdid.
Aga hommikukohvi kõrvale sattusin mõtlema. Mul oli viimase saatmisega 1 EW münt ja järgmise saatmisega on mul ka täpselt 1 münt mida saata. Kas ma olen muutunud endale märkamatult liiga kriitiliseks või on toorete ilusate EW müntide turg selgelt kehvemas olukorras kui aasta tagasi. Eriti viimased paar kuud... või ma lihtsalt pime kana ja maha maganud ilusad asjad.
Aga hommikukohvi kõrvale sattusin mõtlema. Mul oli viimase saatmisega 1 EW münt ja järgmise saatmisega on mul ka täpselt 1 münt mida saata. Kas ma olen muutunud endale märkamatult liiga kriitiliseks või on toorete ilusate EW müntide turg selgelt kehvemas olukorras kui aasta tagasi. Eriti viimased paar kuud... või ma lihtsalt pime kana ja maha maganud ilusad asjad.
Hommik !
Oleme viimased 6 kuud käinud kõikvõimalikel kokkutulekutel/laatadel.Turg on kindlasti madalseisus,selliseid münte,mis oleks enda kollektsiooni vääriline või samaväärne pole. Mul endal kodus kapis ca.20 tk UNC EW münti,kuid madal MS 62-63. Ootavad paremaid aegu,müüa pole mõtet..
Oleme viimased 6 kuud käinud kõikvõimalikel kokkutulekutel/laatadel.Turg on kindlasti madalseisus,selliseid münte,mis oleks enda kollektsiooni vääriline või samaväärne pole. Mul endal kodus kapis ca.20 tk UNC EW münti,kuid madal MS 62-63. Ootavad paremaid aegu,müüa pole mõtet..
Mõlemad põhjused on tõenäoliselt õiged.Marvin kirjutas:Kas ma olen muutunud endale märkamatult liiga kriitiliseks või on toorete ilusate EW müntide turg selgelt kehvemas olukorras kui aasta tagasi.
Ma ise olen kindlasti aastatega kriitilisemaks muutunud. Samas, valik on kõvasti kokku kuivanud ja hinnad nendel vähestel pakutavatel ilusatel müntidel jällegi kõvasti tõusnud.
Ja pigem on trend sinnapoole, et ilusaid münte enam "toorelt" ei tahetagi müüa. Pannakse ise karpi ja müüakse karbis.
Päris karm, kui mõne aja pärast oleks foorumis enamik "elu" jaotuses: "Mis hinde saab ja kes NGCtab":
1. "esimeste müüjate" küsimused - "mis hinde saaks" ja
2. vastustes ka karpipaneku hinnapakkumised
1. "esimeste müüjate" küsimused - "mis hinde saaks" ja
2. vastustes ka karpipaneku hinnapakkumised
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid