Pärlid ostas (mündid)
Re: Pärlid ostas (mündid)
Siin on mängus asi mida inimesed ei pruugi õigesti lahti seletada. Oletame, et see münt läheb müüki enne pakutud 425 eur eest. Mida see tähendab?
Et ilusad 1924 5 margased on nüüd kõik 425 eur väärt? Kindlasti mitte.
Oletame, et käib NGCs ära ja saab MS64 - kas see tähendab, et MS64 on nüüdsest väärt 425+25? Ei!
Juhul kui see läheb 425 eur eest müüki on seal hinnas suur osa loteriid mille peavõiduks võib olla MS65. Juhul kui tuleb MS64 osutus see loteriipilet kaotajaks. Karbis MS64 ostes ei ole seda loteriipiletit kaasas!
Äärmisel juhul võiks öelda, et see oksjon paneb paika MS65 hinna.
Et ilusad 1924 5 margased on nüüd kõik 425 eur väärt? Kindlasti mitte.
Oletame, et käib NGCs ära ja saab MS64 - kas see tähendab, et MS64 on nüüdsest väärt 425+25? Ei!
Juhul kui see läheb 425 eur eest müüki on seal hinnas suur osa loteriid mille peavõiduks võib olla MS65. Juhul kui tuleb MS64 osutus see loteriipilet kaotajaks. Karbis MS64 ostes ei ole seda loteriipiletit kaasas!
Äärmisel juhul võiks öelda, et see oksjon paneb paika MS65 hinna.
Tervist!
hea ,et lahti seletasid ,siis saavad ka mitte väga EW müntidega kursis olevad inimesed aru.
Samas mul õhtul lõpeb 2x 5 margase 1924 oksjoni,loodan eelpoolmainitud oksjoni valguses vähemalt 50 eurist lõpphinda

hea ,et lahti seletasid ,siis saavad ka mitte väga EW müntidega kursis olevad inimesed aru.
Samas mul õhtul lõpeb 2x 5 margase 1924 oksjoni,loodan eelpoolmainitud oksjoni valguses vähemalt 50 eurist lõpphinda

Tere.
Kui võrrelda nüüd 5 marka 1922 ms65 hindasid, siis 1924 ms65 on kindlasti kallim minu arvates.
Teades, et 1924 ms65 on ostetud ka 450.- siis miks mitte 1924ms65 500 küsida ja seda ka saada. Aga seda vaid siis, kui münt juba karbis. Lahtise mündi ost on alati loterii. Aga isegi, kui tuleb madal ms on see suhteliselt vähe liikuv münt ms säilivuses. Sitemini oleks , kui det.hairlines tuleks. See oleks minu arvates hetke hinda arvestades katastroof. Aga kes ei riski see sampust ei joo.
Kui võrrelda nüüd 5 marka 1922 ms65 hindasid, siis 1924 ms65 on kindlasti kallim minu arvates.
Teades, et 1924 ms65 on ostetud ka 450.- siis miks mitte 1924ms65 500 küsida ja seda ka saada. Aga seda vaid siis, kui münt juba karbis. Lahtise mündi ost on alati loterii. Aga isegi, kui tuleb madal ms on see suhteliselt vähe liikuv münt ms säilivuses. Sitemini oleks , kui det.hairlines tuleks. See oleks minu arvates hetke hinda arvestades katastroof. Aga kes ei riski see sampust ei joo.
Kui Sa mõtlesid minu münti, siis mina maksin 400+10 dollarit ja reslabimise NGCs. Päris 450 kokku ei tulnud.Andvari kirjutas:Teades, et 1924 ms65 on ostetud ka 450.-
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
-
- Kroon
Pärast seda võib juhtuda, et kõik teised vanavarahuvilised hakkavad ka oma karpe ja topse üle vaatama, et äkki vedeleb neil ka mõni ilus 5 margane.
See oleks ju suurepärane! Sest ma olen täiesti kindel, et Eestis on peidus päris mitmeid iludusiMeelis2712 kirjutas:Pärast seda võib juhtuda, et kõik teised vanavarahuvilised hakkavad ka oma karpe ja topse üle vaatama, et äkki vedeleb neil ka mõni ilus 5 margane.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Palju õnne uuele omanikule.
https://osta-ee.postimees.ee/index.php? ... rc=desktop
Täiesti putsis hind! Marvinil ei pidanud närv lõpus vastu? Uskumatu kuidas üks väike metalli plönn võib ikka inimeste mõttemaailma nii segi ajada!
Täiesti putsis hind! Marvinil ei pidanud närv lõpus vastu? Uskumatu kuidas üks väike metalli plönn võib ikka inimeste mõttemaailma nii segi ajada!
Ühinen õnnesoovidega. Endale ostes poleks nii palju maksnud.Marvin kirjutas:Palju õnne uuele omanikule.
Kas on oodata, et uus omanik saadab hindamisse ka? Kui saadab ja tal pole midagi selle vastu võiks tulemuse foorumisse kirjutada.