"Pärlid" ehk siis kas nutta või naerda?

Nägid kuskil midagi huvitavat? Jaga teistegagi!
Vasta
halal
Kroon

Re: "Pärlid" ehk siis kas nutta või naerda?

Postitus Postitas halal »

http://www.osta.ee/haruldane-voimalus-l ... 22604.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma täpselt ei tea palju nad maksavad,aga sottviiskümmend on algatuseks paras hind!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
halal
Kroon

halal kirjutas:http://www.osta.ee/haruldane-voimalus-l ... 22604.html
Ma täpselt ei tea palju nad maksavad,aga sottviiskümmend on algatuseks paras hind!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Положите их под денежное дерево и на пожелеете!-Midagi rebane Alice ja kass Pasilio repertuaarist!
mart
Kahekümneviiene

Postitus Postitas mart »

halal kirjutas:http://www.osta.ee/haruldane-voimalus-l ... 22604.html
huvitav, et venelased saavad enne selgeks soome, kui eesti keele - soome k Kiina vs eesti k Hiina.
selliseid "kiina münte" tehakse ka dekoratiivelemendiks:
Pilt
uuena pakis 20 münti alla 5 dollari

sass57-2008 on tuntud sodimüüja ja mullipuhuja, eelmise kiina mündi pani 2 korda üles, mõlemal korral küsisin:
"kas ikka proovisid magnetiga? millega tegid kindlaks, et on hõbe? servanurga järgi võib öelda, et koopia, originaalil pole vaja sellist faasi lõigata, vaid koopiatel valu ja serva rihveldusjälgede eemaldamiseks"
paistab, et teise küsimise peale nägi, et manget tõmbab münti ning sulges oksjoni
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas muhfff »

Ma täpselt ei tea palju nad maksavad, aga ma tean, et nad meelitada ja tuua raha!
mart kirjutas:sass57-2008 on tuntud sodimüüja ja mullipuhuja
Huvitav, kaua tal need mündid olnud on... Oma "XF" (lugematute plussidega) sodi eest pole ta just palju teeninud.
Tundub, et ei tööta see raha meelitamine ja toomine.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
mart
Kahekümneviiene

Postitus Postitas mart »

muhfff kirjutas:Tundub, et ei tööta see raha meelitamine ja toomine.
mulle proovis kena neiu müüa meeste eriti kallist ferromoonidega lõhnaõli, mis pidi naisi magnetina tõmbama, küsisin, et kui selle ostan, seksime?

imelõhn jäi ostmata...
mart
Kahekümneviiene

Postitus Postitas mart »

"pärlite" kõrval võiks uudistevaesel ajal vaadata ka "müügi vanameistreid", ostas müümist võib jätkuvalt õppida elis99-lt, kellel on hetkel ostas 5386 müntide ja (sh 159) paberraha oksjonit!
rida algab ilmselt sünnipäeva või mille puhul saadud tasuta avamisega kiiruga avatud 96 tk 100-euroga "Nederland 5 cent !!!! ღ2^^" oksjonit, mille alla ilmselt püüti panna hetke kallimat kraami

olen ilmsel piiratud mõtlemisega, kui arvan, et mõistliku hinnaga avatud 5000 oksjoni pole reaalselt käitletavad (aga harjutamine pidi meistriks tegema), aga kiire ja efektiivne müük ei näi ka ta eesmärk.
kogenud müüja kohta tal on ka reaalne FAIL, kui pani oksjoneid üles 6.40ga (pea 8 lehte, 391 oksjonit, kui ma ei eksinud, link kehtib hetke seisuga). ilmselt on 6.39 asemel 6.40ga 1 sendi teenimine niivõrd eluliselt vajalik, et varjutas just 6.40st algava komisjonitasu:
"Alustustasu arvestatakse alates 0.11 eurosest alghinnast (kollektsioneerimise kategoorias alates 6.40 eurost)"
391 oksjonit * avamistasu 0,06 eurot/oksjon * allahindlus 0,8 = 18,77 eurot

eduka oksjoni avamistasu saab tagasi, aga hetkel on tehtud pakkumine kõigist (5386st!!!) vaid 6le oksjonile

õppige "meistritelt"... no vähemalt sihtide seadmist, aga püüdke vähemalt vältida 6.40ga asjade ülespanemist :P
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas muhfff »

Mul on see elis99 müüjana ära blokitud (pluss veel paar supermüüjat), ma lihtsalt ei suuda päevast päeva samu oksjoneid vaadata.
Aga jah, puht praktilisest küljest vaadates - huvitav kuidas ta oma oksjoneid haldab?
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
mart
Kahekümneviiene

Postitus Postitas mart »

kui keegi jäi ilma eelmisest hüperinflatsiooni-müügikoolitusest, samal müüjal uus N II 10-rublane oksjonil:

"Tsaar Nikolai II kuld 10 Rubla, ilus, krabage ära!

nb kui hüperinflatsioon tuleb kaupa ei väljastata!"
mart kirjutas:järjekordne müügikoolitus:
1. mündist tuleb teha video, äkki siis jääb kahe silma vahele kotkapoole vasaku poole 3 servamuljumist
2. pane "osta kohe" pisut üle turuhinna ja kirjuta teksti: "ostakohe on tavidihinnast 20 eur odavam (nb tavidi hind kõigub väga palju igapäev ja osta.ee ei toeta sellist scripti mis näitaks reaalajas hinda bõrsihinnast sõltuvalt)
...
NB! ostakohe hind ei kehti kui peaks tekkima hüperinflatsioon ja keegi ostab sel ajal ostakohega siis kaupa ei väljastata"
3. ei tee paha ka väike vale, kui jätab soodsa hinna mulje: "ostakohe (430e) on tavidihinnast 20 eur odavam", 10-rublaste tavidi müük on hetkel 441
4. kui enne ostsid suurema hinnaga, ei tee paha oma lollust tunnistada: "ostsin kunagi sellelt oksjonilt selle sama mündi aga nüüd vaja müüa maha kahjumiga http://www.osta.ee/index.php?fuseaction ... d=34230980" onclick="window.open(this.href);return false; "

"NB! ostakohe hind ei kehti kui peaks tekkima hüperinflatsioon ja keegi ostab sel ajal ostakohega siis kaupa ei väljastata" on muidugi puhas kuld...
halal
Kroon

nb kui hüperinflatsioon tuleb kaupa ei väljastata!"
Ja raha jääb ju talle,sest see muutus ju sisuliselt kasutuks!
Selline termin tuleks patenteerida ja ettevõtlus koolitajatele maha müüa.
mart
Kahekümneviiene

Postitus Postitas mart »

hüperinflatsiooni-jutt meenutab lugu, et mees ei ostnud kuupiletit, kuna võim võis kohe-kohe vahetuda ja kui ta ostab kuupileti, kaotab sellega raha, kui peab võimuvahetuse järel ostma uue kuupileti
Vasta