Pärlid ostas (mündid)

Nägid kuskil midagi huvitavat? Jaga teistegagi!
Vasta
Kasutaja avatar
fengarm
Topeltkroon

Re: Pärlid ostas (mündid)

Postitus Postitas fengarm »

1 kroon 1933, "pikk v"

http://www.osta.ee/ev-95-eripakkumine-1 ... 12877.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kogun vanemaid Eesti aladel käibinud münte ning Rootsi kuld- ja hõbemünte.
Kasutaja avatar
fengarm
Topeltkroon

Veel üks "pikk v", sedapuhku ülikenas templiläikes üleni.

https://www.osta.ee/index.php?fuseactio ... d=33883119" onclick="window.open(this.href);return false;
Caesar
Topeltkroon

Postitus Postitas Caesar »

fengarm kirjutas:Veel üks "pikk v", sedapuhku ülikenas templiläikes üleni.
https://www.osta.ee/index.php?fuseactio ... d=33883119" onclick="window.open(this.href);return false;
Vaadake seda V-d, siit saab aimu kuidas see metallitükk sinna templitest põrutatud on. Minu omal oli liiga, kuidas nüüd öelda "puhas" õnnestumine. Ja ainult tõeliselt usaldades seda meest sain ma julgelt alla kirjutada, et garanteerin originaalsuse. Usaldusväärne oma kandi mees ütles: kust sai ja ka mis põhjustel, ja see oli toimunud ammuilma enne seda, kui need mündid mingeid kirgi avalikkuse ees kütsid. :) Edu Jukale!
Huvitavad heas säilivuses Eesti jt. Balti riikide mündid.
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas muhfff »

Päris kena paatinaga kroonimisrubla.

Hinda ja ehtsust ei ole ma paraku pädev hindama.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
mart
Kahekümneviiene

Postitus Postitas mart »

ehtsus ja hind korras, aga kui lugeda mündi eestisse jõudmist... maksaks vaid deposiidiga
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
mart
Kahekümneviiene

Postitus Postitas mart »

2002 100-kroonine kroon 10 on vähemalt hinna poolest pärl, toon selle aga välja, et kahjuks ei ole PAELAGA karp originaal!

selgus, et müüja enesetaputerrorist - on valmis oma tõe eest surema:
mpikk küsis 09.03.2013 09:59
karp pole kindlasti originaal

foral vastas 09.03.2013 14:37
Vabandan, kuid nii ma selle mündi tookord pangast ostsin. Küllap oli pangahärradel neid suuremaid karppe parasjagu laos rohkem:-) Vajadusel võin küsida sobilikuma karbi. See kaasasolev karp on kindlasti arvestatud suuremamõõdulise mündi tarvis, ehk see ilus 100.-kr.münt siiski kasvab veel!

"ostsin nii eesti pangast" olen kuulnud ka barcelona purjekate roheliste ja punaste karpide kohta (suureformaadiliste juubelite standardkarbid, endal üks tumeroheline, mille auk on õigest kapslist 1mm laiem), aga neile juttudele pole uskujaid

õige karp on näiteks selle oksjonil:
Pilt

ja kui juba rääkida "ristiga kullast", ei saa jätta kõrvale seni välja toomata aastajagu tagasi ostas müüdud münti, mis sattus eriti suure huvilise kätte, vabandan ka tekitatud visuaalsete ja emotsionaalsete vigastuste eest!
Pilt
Kasutaja avatar
fengarm
Topeltkroon

mart kirjutas:2002 100-kroonine kroon 10 on vähemalt hinna poolest pärl...
Minu pakkumine sai tehtud sellele oksjonile puht kogemata, mobiiltelefoniga valel kaardil ollas, unise peaga hajameelsusest. Tegeliku pakkumise tahtsin teha hoopis teisele mündile... See ühtlasi tähendab, et kui keegi soovib seda münti, siis minu konkurentsi ei ole vaja arvestada, rohkem ma seal ei paku, olen pigem tänulik, kui keegi üle pakub. Asi lihtsalt selles, et ma ei kogu meenemünte ja selle ost toob kaasa üksnes edasi müümise vaeva. Parem oleks, kui ta oksjonilt otse tõelise huvilise kätte jõuaks. Seega suur aitäh kellele iganes, kes mind üle pakub, tal on õigus minult üks suur šokolaad küsida ja ma tõepoolest kingin selle.
mart
Kahekümneviiene

Postitus Postitas mart »

ole natukese aega jõe ääres, äkki ujub vaenlase laip ise mööda
Caesar
Topeltkroon

Postitus Postitas Caesar »

mart kirjutas:ole natukese aega jõe ääres, äkki ujub vaenlase laip ise mööda
See miski üldtuntud buddistlik tõde või? Alles kuulsin seda kellegi suust, kes tegeleb idamaiste praktikatega, et pole vaja vibeleda kättemaksu haudumisega seoses. Küll karma töötab omasoodu. Fengu nüüd vaevalt midagi sellist plaanis, kuid nagu näha, keegi pakkuski üle. :)
Huvitavad heas säilivuses Eesti jt. Balti riikide mündid.
mart
Kahekümneviiene

Postitus Postitas mart »

jälle kroon 10 ja ka jälle probleem, kallis münt sattus järjekordse tõsise huvilise kätte, kes "proovis metalli"

samas vähemalt müüja on aus
Vasta