tundub, et ma lasin ennast antud teemal natukene häirida ning et võtsin vaevaks oma arvamust avaldada, on minu probleem.mart kirjutas: ema ütleb pojale: ma kuulsin, et naabri-mann on rase
poeg: see on tema probleem
ema: sina oled isa!
poeg: see on minu probleem
ema: mul on selle pärast häbi!
poeg: see on sinu probleem
"Pärlid" ehk siis kas nutta või naerda?
Re: "Pärlid" ehk siis kas nutta või naerda?
teie jutust koorub siis välja, et osta.ee 3 ja 5 margase müüja hr. vilkin (kellel on 100% positiivseid kommentaare) soovib sõnaga "erakogust" eksitada algajaid. kas ma sain õigesti aru?
Mida hr vilkin konkreetselt soovib öelda, tuleks muidugi küsida talt endalt, sest kahjuks või õnneks pole ma mõtete lugeja. Aga jah, minu meelest see on sõna eksitav ja lisatud marketingi eesmärgil, n-ö usalduse tõstmiseks.priit282 kirjutas:teie jutust koorub siis välja, et osta.ee 3 ja 5 margase müüja hr. vilkin (kellel on 100% positiivseid kommentaare) soovib sõnaga "erakogust" eksitada algajaid. kas ma sain õigesti aru?
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Minule jätab see "erakogust" kommentaar tunde, et müüja jaoks on klient üks loll jobu, kes ostab seda, mis sädeleb, mitte seda, mis küsitud hinda väärt on. Selliseid võtteid keelama ei peaks, kuid pigem siiski sooviksin, et saaksin pidada lugu kõigist, kes osta.ee-s midagi müüvad.priit282 kirjutas:teie jutust koorub siis välja, et osta.ee 3 ja 5 margase müüja hr. vilkin (kellel on 100% positiivseid kommentaare) soovib sõnaga "erakogust" eksitada algajaid. kas ma sain õigesti aru?
Algajale võib tõesti jääda mulje, et münt "erakogust" on palju fäänsim, kui teised selliselt mitte iseloomustatud avalikus omanduses olevad ja salaja maha parseldatavad mündid. Samas mina olen äärmiselt kaugel mittealgajaks olemisest ning õhinat osta neid 3 ja 5 margaseid mul ei tekkinud.
Ehk, et olen nõus, et kuulutagi kuidas soovivad, samas oleks asi palju meeldivam, kui münt oleks vähemalt "haruldane", mitte "!!!!!!!!HARULDANE!!!!!!!!!!".
Lisan ka lingi äärmiselt unikaalsele mündile
http://www.osta.ee/unikaalne-munt-eesti ... 03990.html

Hakkame nüüd juba pentsikuks minema. Meil on demokraatia. Kõigil on õigus seaduse-sündsuse piires tuunida oma oksjonikuulutusi, nagu paremaks peab, oskab ning suudab ja kõigil ülejäänuil on tulenevalt sõnavabadusest õigus sind selle eest sõelapõhjaks lasta? Preach what you practice - väga kuulikindel on kunagi mitte midagi avalikult müüa, aga kehastuda täiuslikuks kriitikuks. Tasub jälgida kes nad on, mõningaid eksperte tasuks lihtsalt ignoreerida. Ahjaa, tänapäeva uus-vanasõna oleks ka, et: "Kui viga näed laita, siis tule ja laida!"priit282 kirjutas:teie jutust koorub siis välja, et osta.ee 3 ja 5 margase müüja hr. vilkin (kellel on 100% positiivseid kommentaare) soovib sõnaga "erakogust" eksitada algajaid. kas ma sain õigesti aru?
Konkreetset 5 MARKA 1926 Eesti Vabariik -Haruldus erakogust oksjonit vaadates sain ma mulje, et Hr Vilkin on koguni kahe postiasutuse palgal.
Jälgige mõnd kollektsioneerimise alamkategooriat järjest vähemalt üle poole aasta ja hakkate märkama müügitekstides hooti käivaid popimaid lauseid ja stiile. Tavaliselt lööb selline "erakogu sündroom" välja, kui keegi tõesti müübki kollektsiooni ja silmnähtava eduga. Teine variant: keegi müüb Unc münti, saab kordi kallima hinna ja hiljem müüb üks osa seltskonda kõikvõimalike säilivustes münte samuti Unc tekstiga, eriti veel kirjastiilis (lugeda kerge karjatusega): "UNC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Pakun, et praegusele moevoolule alusepanija või vähemalt massidesse viija on too härra, kes reaalselt müüski suuremat kollektsiooni jupikaupa Osta's.
Viimsed riismed: http://www.osta.ee/tsaari-venemaa-hobe- ... 98437.html" onclick="window.open(this.href);return false; - aga veel aasta alguses oli ka mitmeid (EW) pärle müügis.
Huvitavad heas säilivuses Eesti jt. Balti riikide mündid.
Pakkuda KENAS SÄILIVUSES Eesti viie- ja viiekümnesendine münt!!! Kiirustage, nii ilusaid te enam ei näe! Müüja on väga oskuslikult aukliku tausta müüdavaga kombineerinud!
http://www.osta.ee/ew-eesti-vabariigi-s ... 16669.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.osta.ee/ew-eesti-vabariigi-s ... 16669.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kogun vanemaid Eesti aladel käibinud münte ning Rootsi kuld- ja hõbemünte.
meenutuseks, et oma silm on kuningas, ostas 100 KROONI 1996 100 AASTAT OLÜMPIAMÄNGE KARP+ SERT ORIGINAAL, mille "KARP+ SERT ORIGINAAL":
praegu hind 265, ise oleks peale minu pakkumist lisatud sellise "ORIGINAAL" karbi ja serdi pildi peale kirjutanud klienditugi@osta.ee ostukohustusest taganemise osas vale kirjelduse tõttu, aga lihtsam on jama vältida - küsida täiendavaid pilte ja SIIS pakkuda asja eest, mida näed

praegu hind 265, ise oleks peale minu pakkumist lisatud sellise "ORIGINAAL" karbi ja serdi pildi peale kirjutanud klienditugi@osta.ee ostukohustusest taganemise osas vale kirjelduse tõttu, aga lihtsam on jama vältida - küsida täiendavaid pilte ja SIIS pakkuda asja eest, mida näed
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Müüja kirjutab hõberaha, kuid annab ka täpse sulamivalemi: Cu 70%, Zn 20%, Ni 10%
Kas meeltesegadus või arvab, et Cuprum ongi hõbe?
http://www.osta.ee/1926-ew-3-marka-27551572.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Läigib ka kui pühademuna, nagu värskelt viltkäia alt oleks välja tulnud.
Kas meeltesegadus või arvab, et Cuprum ongi hõbe?

http://www.osta.ee/1926-ew-3-marka-27551572.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Läigib ka kui pühademuna, nagu värskelt viltkäia alt oleks välja tulnud.
Huvitavad heas säilivuses Eesti jt. Balti riikide mündid.
the ØVERKILL2: (meenutuseks esimene ØVERKILL) seekord samuti 10 ja 5 ning ka 3-marka esilehel, hetkel 0,35e
seekord ilmselt 2ks päevaks üks haamer, kulu 2*30 senti=60 senti+oksjoni teenustasu-osta allahindlus, esimesel overkillil jäi arvutuste järgi miinus, eks näis, kas võrreldes eelmise ülereklaamimisega toob teenustelt "kokkuhoid" ka teenimise; teisalt läheb müüja postikulude abil kindla peale välja, soovides lihtkirjaga saatmisest 2e ja tähitult 3e ning käest-kätte välistatud!

seekord ilmselt 2ks päevaks üks haamer, kulu 2*30 senti=60 senti+oksjoni teenustasu-osta allahindlus, esimesel overkillil jäi arvutuste järgi miinus, eks näis, kas võrreldes eelmise ülereklaamimisega toob teenustelt "kokkuhoid" ka teenimise; teisalt läheb müüja postikulude abil kindla peale välja, soovides lihtkirjaga saatmisest 2e ja tähitult 3e ning käest-kätte välistatud!
avanes suurepärane võimalus osta "tuntud" münte, praeguste tuntud oksjonite lõppemise tõttu igaks juhuks paar eredamat esindajat:
HÕBE! TUNTUD NIKOLAI II RUBLA 1897. ORIGINAAL! VAATA PILTE!!
HÕBE! TUNTUD 100 KROONi EV 1918-1998. ORIGINAAL! SERT + KARP
kas vaid mul tekkis TVsta tuttu-emotsioon?
maailm on enne oodatavat maailmalõppu siiski tasakaalus ja saab osaleda ka tundmatute müntide oksjonitel, näiteks Vana tundmatu münt !!!ღ5
märgiks ära ka tähelepaneku, et päise otsinguaknas otsitakse sõna valitud jaotuse kaupade oksjonikirjeldusest, varem tundus, et otsis vaid pealkirjadest
HÕBE! TUNTUD NIKOLAI II RUBLA 1897. ORIGINAAL! VAATA PILTE!!
HÕBE! TUNTUD 100 KROONi EV 1918-1998. ORIGINAAL! SERT + KARP
kas vaid mul tekkis TVsta tuttu-emotsioon?
maailm on enne oodatavat maailmalõppu siiski tasakaalus ja saab osaleda ka tundmatute müntide oksjonitel, näiteks Vana tundmatu münt !!!ღ5
märgiks ära ka tähelepaneku, et päise otsinguaknas otsitakse sõna valitud jaotuse kaupade oksjonikirjeldusest, varem tundus, et otsis vaid pealkirjadest