Pärlid ostas (mündid)
Re: Pärlid ostas (mündid)
Kui ma ei eksi, siis suhteliselt haruldane kraam - 5 kopikat 1927
Ehtsust ja hinda ei oska ma kommenteerida. Samal müüjal oli muid "häid aastaid" veel.
Ehtsust ja hinda ei oska ma kommenteerida. Samal müüjal oli muid "häid aastaid" veel.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
1927 5-kopkane maksab viimases conrosis 6000rbl=150e, seega on kindlasti väärt kraam, kui on õige, samuti ei kommenteeri ehtsust.muhfff kirjutas:Kui ma ei eksi, siis suhteliselt haruldane kraam - 5 kopikat 1927
"harulduste osas" tahaks saada 1818 rublale vastust küsimusele: "mille poolest ja mis kataloogis see münt on märgitud kui haruldane?", mis seletab ka ülejäänud harulduste reaalse väiksema liikumise või pigem lahjendab parasiit-müügisõna "haruldus" ja "supersäilivusi".
"20a" usun vaid juhul, kui see on juhtunud minu või mõne USALDUSVÄÄRSE lähedase/tuttavaga, seejuures koopiate osas meenutan, et 1926 5-margased tulid välja 1988/89, millest on praegu möödas... ohh, krt, rohkem kui 20a eksju?
ja kui juba kuutõrvamiseks läks, siis võimalikud kaasnevad "kiviaiast/kuurist/vanaema ehtekarbist/karbist leidmise" jutu soovitan rääkida pikemalt lahti ja turundada laste unejutuna
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Suveniirmüntide kogujatele - 2 krooni 1992
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Uuema aja kodurahad:
on24.ee 500 krooni
Kawexi mänguautomaadižetoon
Eesti Raudtee automaatse kapihoiusüsteemi žetoon
on24.ee 500 krooni
Kawexi mänguautomaadižetoon
Eesti Raudtee automaatse kapihoiusüsteemi žetoon
Ei tea just kuivõrd pärl, aga 1994.a raamat uues konditsioonis (ostsin ise samalt müüjalt omale selle raamatu ja oli küll nagu uus ehk veab teilgi).
Hind on ka soodne, kordi odavam kui mõnel teisel raamatumüüjal.
Lokal-, Privat- und Notgelder in Estland. Eesti koduraha
http://www.osta.ee/eesti-kodurahad-30107483.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hind on ka soodne, kordi odavam kui mõnel teisel raamatumüüjal.
Lokal-, Privat- und Notgelder in Estland. Eesti koduraha
http://www.osta.ee/eesti-kodurahad-30107483.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Huvitavad heas säilivuses Eesti jt. Balti riikide mündid.
http://www.osta.ee/haruldane-100-krooni ... 92637.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kas just eriline haruldus, aga sert ilma allkirjadeta.
Kas just eriline haruldus, aga sert ilma allkirjadeta.
Ei teagi nüüd, kas just päris pärl, kuid kahtlemata huvitav asi - "olümpiarõngastega" 100 krooni 1992