Kummaline lugu, et minu ostetud münti nad pole üles leinud (ja ilmselt ei leiagi), aga selle mulle saadetud vale mündi päritolu (mida üldse oksjonil ei olnudki) ja omanikku väidetavalt teavad küll. Kuna mul tegelikult sellist ka ei olnud, siis pakkusin esialgu, et jätan siis selle vale mündi omale kui ollakse nõus hüvitama selle ja ostetud mündi väärtuste vahe. Selle peale öeldi, et kahjuks ei saa seda teha kuna mündi omanik pole nõus.

Ainukeseks variandiks jäi, et saadan mündi tagasi ning hüvitatakse saatekulu ja mündi ostusumma. Natuke mingit kahtlust tekitab selle asja juures see, et selle konkreetse mündi maksumus jäi üle 2x madalamaks kui teisel täpselt samasugusel mündil (väike säilivuse vahe muidugi oli, aga see ei olnud suur, et väärtust nii palju muudaks), justkui oleks "keegi" vaadanud, et ei-ei, nii odavalt nüüd seda münti küll ei saa ära anda, saadame talle mingi suvalise käki selle asemel hoopis ja kui sellega rahul pole ja vaidlema hakkab, siis lihtsalt anname raha tagasi, aga seda münti nii odavalt küll mitte.