Müntide hindamine NGC-s
Re: Müntide hindamine NGC-s
Kapsleid ma ei avanud ja vaevalt oleks ka lastud. Läbi kapsli kõverust ja näpujälge ei pannud tähele.
Siit moraal, et peaks enda mündid ka üle vaatama. Ehk on ka selliseid ebameeldivaid üllatusi.murfor kirjutas: 21 Nov 2020, 10:00 Kapsleid ma ei avanud ja vaevalt oleks ka lastud. Läbi kapsli kõverust ja näpujälge ei pannud tähele.
On võimalik, et näpujälg ja kõverus lisati juba siis, kui komplekt kokku pandi.murfor kirjutas: 21 Nov 2020, 10:00 Kapsleid ma ei avanud ja vaevalt oleks ka lastud. Läbi kapsli kõverust ja näpujälge ei pannud tähele.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Ma ei usu, et see väidetav kõverus sai tekkida kapslisse panemise käigus. Sellise paksusega kuld ei ole siiski nii pehme materjal, et seda lausa sõrmega painutada saab. Kui münti sellise jõuga kapslisse suruda, et see paindub, siis pigem ei peaks juba kapsel sellisele survele vastu ja puruneks enne kui münt painduda jõuab.
Võtsin panga karbist välja, kapslit ei avanud ja pilti ei teinud.
ise seisid sabas?murfor kirjutas: 23 Nov 2020, 21:15 Võtsin panga karbist välja, kapslit ei avanud ja pilti ei teinud.
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Õhtat
Vaja hakata juba järgmist NGC saatmist ette valmistama, mis arvate mündist.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
tava aasta mingi 65 -66 RB
Ma arvan 64-65, ilus münt!viitas kirjutas: 25 Nov 2020, 15:36 Õhtat