Petturid osta.ee's
Re: Petturid osta.ee's
Väga inetu lugu tõesti. Ma teen üleskutse foorumirahvale, et kui uuesti müüki tuleb, siis need, kes veel blokki pole saanud, kirjutage uue oksjoni alla (kui see ilmuma peaks) , et nõuame õiglust
. Muhfff seda kupüüri oma algse hinnaga nkn ei saa, aga vähemalt saab müügi võimalikult keeruliseks teha
.
Mul ajas see asi sita keema ja kirjutasin ise ka OSTA-sse.
Vastus on siin:
Meil ei ole hetkel alust antud kasutajat piirata.
Kui Teil on antud kasutajaga tehinguid pooleli, siis palun esitage pretensioon.
Kõik tehingutega seotud probleemid lahendatakse vaid läbi pretensiooni süsteemi.
Osta poolt siis umbes samasugune tegutsemine. Et suht pohhui mida sulid nende portaalis korraldavad.
Vastus on siin:
Meil ei ole hetkel alust antud kasutajat piirata.
Kui Teil on antud kasutajaga tehinguid pooleli, siis palun esitage pretensioon.
Kõik tehingutega seotud probleemid lahendatakse vaid läbi pretensiooni süsteemi.
Osta poolt siis umbes samasugune tegutsemine. Et suht pohhui mida sulid nende portaalis korraldavad.
Osta ise ka paras pettur. Olen mitmest mündist ilma jäänud. Staarmüüja ei saa hinnakergitamisega siiski soovitud hinda ja keeldub postitamast. Osta lõpetab pretensiooni ja tagastab deposiidi.
Juhtunud minul nii mitu korda
Juhtunud minul nii mitu korda
Sellised staarmüüjad võiks välja tuua.
A kuidas see hinnakergitamine käib?
A kuidas see hinnakergitamine käib?
Inimene õpib kogu elu, sureb aga ikka lollina....
Ma staarmüüjaid välja tooma ei hakka. Eks pidevad osta kasutajad neid teavad.
Hinnakergitamine käib nii, et kindlad inimesed pakuvad seni, kuni hind on õige. Peale seda pakkuja saab osta. Mõnikord magavad maha oma töö ja siis saab soodsamalt. Kui õnnestub soodsamalt saada, siis müüja keeldub postitamast. Ei aita ka pretensioon. Osta kannab deposiidi tagasi
Hinnakergitamine käib nii, et kindlad inimesed pakuvad seni, kuni hind on õige. Peale seda pakkuja saab osta. Mõnikord magavad maha oma töö ja siis saab soodsamalt. Kui õnnestub soodsamalt saada, siis müüja keeldub postitamast. Ei aita ka pretensioon. Osta kannab deposiidi tagasi
Sellised müüjad ei saa aru, et kokkuvõttes (näiteks aasta lõikes) nad saavad vähem raha oma kaupade eest kui normaalselt müües. Esiteks komisjonitasu peavad maksma lõppenud oksjoni eest, vahel telliti ka ketegooriateenus või esilehe reklaam ning see raha on siis samuti raisatud. Teiseks- paljud potensiaalsed ostjad saavad aru mis toimub ja hoiduvad selle müüja oksjonitel osalemisest ehk siis edaspidi on neil veelgi raskem õiglast hinda kätte saada.