Järjekordne COINS.EE mündioksjon on avatud.
Re: Järjekordne COINS.EE mündioksjon on avatud.
Paar täitsa huvitavat asja on pakkumisel. Äkki õnnestub midagi saada.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Odavalt ei saa midagimuhfff kirjutas: 13 Okt 2025, 13:43 Paar täitsa huvitavat asja on pakkumisel. Äkki õnnestub midagi saada.
Tõsi ta on! Halb on see, et viimasel ajal ei saa kallilt ka midagi...
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Huvitav... mõned oksjonid tagasi oli mul probleem, et sisse logides live oksjoni vaade ei avanenud. Ja nüüd jälle.
Et kuni ma sisse ei logi, siis ma näen live oksjonit, et kuidas lotid läbi haamerdatakse.
Aga niipea kui sisse login, siis live okjsoni vaade jääb lihtsalt laadima.
On kellegi veel sarnane probleem?
Pluss-pool on muidugi see, et mis iganes sai eelpakutud on eelpakutud ja olukord ei saa üle käte minna.
Et kuni ma sisse ei logi, siis ma näen live oksjonit, et kuidas lotid läbi haamerdatakse.
Pluss-pool on muidugi see, et mis iganes sai eelpakutud on eelpakutud ja olukord ei saa üle käte minna.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Võimalik, et uBlocki extension segab. Mul endal oli Microsoft Edge browseris sama jama reklaamiblokeerijaga, kinni pannes hakkas tööle.muhfff kirjutas: 02 Nov 2025, 13:16 Huvitav... mõned oksjonid tagasi oli mul probleem, et sisse logides live oksjoni vaade ei avanenud. Ja nüüd jälle.
loading.png
Nagu minu puhul on väga halvaks tavaks saanud, et magasin oksjoni jälle maha. 
Jah, mõtlesin isegi, et äkki see segab, aga ei.Nunn kirjutas: 02 Nov 2025, 20:47 Võimalik, et uBlocki extension segab. Mul endal oli Microsoft Edge browseris sama jama reklaamiblokeerijaga, kinni pannes hakkas tööle.
Täna näiteks probleemi polnud, oksjon avanes ilusti ja oleks olnud võimalik isegi nuppe toksida, aga kahjuks polnud selleks aega.
Samas kaks asja sain okjsonilt kätte, nii et patt oleks kurta.