Tsaari vased

Müntide hoiustamine, puhastamine jmt. Küsi nõu või jaga tarkust!
Vasta
Rahvegrenader
50 senti

Tsaari vased

Postitus Postitas Rahvegrenader »

Siin on kaks haruldast vaske, üks on ikka mega haruldane. 1 kopikas 1724-1726, mulle tundub, et see on Error münt, sest tal on suur osa puudu. See münt on leitud Eestist Põlva kandist, kuna ma ise tegelen ka detektorismiga siis saan 100% kindlusega öelda, et see puudu olev osa pole murdunud. Võibolla on selle keegi kunagi ära lõiganud aga ma ei usu seda. Ma sooviks teada kas neid münte saab kuidagi puhastada/konserveerida? Mis arvamused siin on, kas neid saab kuidagi timmida? Kas näiteks kui teha läbi ngc konserveerimise kas siis läheks Details karpi?
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Kogumine - raske haigus, millel ravi puudub!!!
Rahvegrenader
50 senti

Re: Tsaari vased

Pildid
Rahvegrenader
50 senti

Pildid
Kasutaja avatar
Andvari
Kümnekroonine

Postitus Postitas Andvari »

Tere. Pead ühe suurema pudeliga Raivole kũlla minema. Võibolla jagab sulle puhastuse osas õpetussõnu. Tsaari vase puhastus suht keeruline teema. Aga kui nendest müntidest rääkida mis pildil, siis ega seal eriti midagi päästa ei ole. Puhasta või mitte Ngc pannakse karbile märge environmental damage.
Rahvegrenader
50 senti

Raivoga ma juba suhtlesin sellel teemal. Jõudsime järeldusele, et neid peaks Viljarile näitama ja vaatama, mis ta ütleb. Ilmselt peaks küsima NGC konserveerimist. Kuid ma uurisin ega saanud aru, kui palju see konserveerimine maksab. Nende lehel oli vist kirjas, et 4% mündi õiglasest väärtusest? Aa ja sellega, et nad tulevad details olin arvestanud.
Vasta