Raamat Eesti mündid, rahareformi medalid ja müntkodurahad

Üldine (informatiivne münditeemaline) arutelu. Kõik teemad müntidest, mis mujale ei sobi
Vasta
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Re: Raamat Eesti mündid, rahareformi medalid ja müntkodurahad

Postitus Postitas muhfff »

Mündiraamat on trükkimisel ja saab eeldatavasti lähiajal valmis.

Paberraha raamatuga on see-eest probleem...
Raamat on põhimõtteliselt trükivalmis (või noh, õigemini nagu Leonardo da Vinci ütles, et siis kunst ei ole kunagi valmis, see hüljatakse. Kehtib mu meelest ka tarkvaraarenduse ja raamatute kirjutamise kohta. Need pole kunagi lõplikult valmis), AGA... kuna mul kõiki Eesti paberrahasid endal pole, siis ma osad pildid pidin mujalt küsima. Ma sain need pildid, aga mul pole nende kasutusõigust. Oleks vaja üks kasutusõiguse leping sõlmida, ilmselt tuleb ka mingi sümboolne rahasumma maksta, aga mida pole, on leping.... Olen seda korduvalt küsinud, kuid pole veel saanud. Ja ilma selleta jällegi ei saa ilma autoriõigusi rikkumata n-ö kaubastatavat kataloogi teha..
Eks ole näha, võib-olla juhtub jõuluime ja ma saan piltide kasutusõigused. Tõenäolisemalt lükkub paberraha raamat määramatusse tulevikku, kui üldse tuleb.
Omale jõulu- ja sünnipäevakinkide jaoks mõned eksemplarid siiski tõenäoliselt tellin.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Kasutaja avatar
Andvari
Kümnekroonine

Postitus Postitas Andvari »

Hommik. Sain just kätte ahjusooja raamatu.
Vaatan, et 5 krooniste kitse ja panga proovidel on täpsed vermimis numbrid kirja pandud. Vastavalt 15 ja 5. Huvitav, kui usaldusväärsed need numbrid on?
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas muhfff »

Pean märkmetest järgi vaatama, aga laias laastus pigem usutavad.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Vasta