Lõpuks sain aega video ära vaadata. Ma ei saa aru paljude müntide tegelikust templiläikest. Kas põhjus võib olla liiga ligidalt filmimisel?platinum kirjutas: ↑30 Juun 2024, 21:24 Saatsin mingi 3 kuud tagasi münte hindamisele üle pika aja. Tegin video nendest kuna tahtsin õppida videotöötlust. Tegin video telefoniga ja kogu töötluse ka, pikalt võttis aega kuna ma pole varem olnud huvitatud ega isegi üritanud. Kvaliteet on hea, parem vaadata ekraanilt kui käes hoida münte. Pange kvaliteet 4k ja saab väga selge pildi. Saatsin mündid ära ja siis hiljem vaatasin ise suurelt ekraanilt ja leidsin kriipse-kraapse mida palja silmaga ei leidnud.
See AI pealelugemine oli ka täis müstika. Miks mõnikord ütleb aastaarvu ühtemoodi ja pärast teistmoodi.
Kuldmüntide hinded mul on olemas aga teisi ei ole veel. Eks näis kuidas läheb ja seal on minu mingid arvamused ka sinisega videol.
Kui kellelgi on igav keset suve, võiks arvata mis tuleb. EW asjad hindasin vast üle ja kindlasti saab detailse ka nagu alati.
https://www.youtube.com/watch?v=luw7vBeHSVk
Mul on tunne, et sa oled päris palju üle hinnanud. Üks 5 margane oli küll kena! Ja poltinna on haruldane.