... ja võin ka midagi vahetuseks pakkuda (münte).
Uuendan kuulutust.
Jätkuvalt on oodatud kõikvõimalike Eesti müntide pakkumised (eriti vigarahad, proovirahad jne), aga selles osas ma siiski liiga ootusrikas pole.
Äkki paberrahaga on rohkem õnne?
Mul on Eesti paberraha tüübikogust puudu veel
2 krooni 2006
10 krooni 1992.
Neid soovin PMG kiles ja vähemalt 67 säilivuses. Seeriatähed ja -numbrid pole olulised.
Puudu on muidugi ka 5000-margane, aga isegi kui kellelegi on sellist pakkuda, siis ma pole kindel, kas mul on raha, et seda osta. Äkki on kellelgi mõni proov üle? Neid peaks rohkem olemas olema ja ei pea oma neeru maha müüma, et sellist osta.
Aga et vahepeal igav ei hakkaks, siis soovin edasi liikuda "laiendatud tüübikoguga", ehk siis võiks ka erinevad seeriad-erimid ka kokku ajada.
Kassatähtedest soovin saada
- 100 marka 1923, ületrükiga 1 kroon, 8 seerianumbrit
- 500 marka (see lillakas-roosa) - Seeria III
- 500 marka (see lillakas-roosa) - seeria A
- 1000 marka (mõõgameestega) - ilma seeriata
- 1000 marka (mõõgameestega) - seeria B
Pangatähtedest soovin saada
- 100 marka 1922 seeria D
- 100 marka 1922 seeria E
- 1000 marka 1922 seeria A (sest unistada ju võib)
- 1000 marka 1922 seeria must B
Arvekoja 100-margane maksutäht (teisest emissioonist, see A seeriaga). Esimese ja kolmanda emissiooni Arvekoja rahadest ma isegi ei unista mitte : )
5% võlakirjad (kui hammas peale hakkab). Midagi on mul neist ka olemas
Rahad ei pea olema panga-uued, aga võiks olla välimuselt kenad. Ja muidugi mida haruldasem asi, seda madalamale ma olen nõus oma latti laskma.
Kõikvõimalikud proovid ei ole hetkel esimene ega ka teine prioriteet, aga noh... kui raha väga meeldib ja hind on sobiv, siis võin ümber mõelda.
Ostan
Ostan
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Re: Ostan
Oleneb säilivusest. Kui on suurepärases rahapajasäilvuses, siis olen huvitatud. Kasvõi selleks, et oleks midagi USAsse karpi panekuks saata.
Aga kui on n-ö "harju keskmises" säilivuses, siis kahjuks pole huvitatud.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Re: Ostan
Uuendasin esimest postitust. Võite jätkuvalt pakkuda : )