Tere,
Prantsuse 2€ 1999 A On natuke vigane. Ei tea kas saab selle eest midagi? Panin uue pildi!
Kas on midagi väärt
Kas on midagi väärt
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Viimati muutis Einolt, 08 Juun 2024, 13:49, muudetud 2 korda kokku.
Re: Kas on midagi väärt
Pilte ei näe.
Aga kui viga on väga väike, siis tõenäoliselt mingit olulist lisaväärtust mündil pole
Aga kui viga on väga väike, siis tõenäoliselt mingit olulist lisaväärtust mündil pole
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Oskab keegi midagi arvata?
VIgamüntide puhul kehtib üldjuhul reegel, et mida suurem viga seda suurem hind.
Kui vea või oletatava vea näitamiseks peab kasutama nooli, siis on tegemist kahjuks väga väikse veaga, mille eest lisaraha ei maksta.
Kui vea või oletatava vea näitamiseks peab kasutama nooli, siis on tegemist kahjuks väga väikse veaga, mille eest lisaraha ei maksta.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Kuidas siin selline hind kujunes sarnase veaga? https://www.ebay.com/itm/204759928472?i ... _THIS_ITEM
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Küsida võib ju kõike, võib ka miljon eurot küsida. Iseasi kas keegi maksab.
Vabandust minu täielikku võhiklikkust, aga ma ei saa aru, milles see viga üldse seisneb? Kas see, et templi löök pole ideaalselt tsentris? Usun, et olen selliseid näinud hulgi, kus 2 EUR-istel on aastanumbrid servapidi ka sisemise metalli peal.
Mina oma algelise välismaa-keele oskusega saan aru, et see ebay näide on ju müügis olevast rahast, mitte ostetud raha. Küsida võib ju kõike, ka meie osta.ee-s on aeg-ajalt ulmelisi alghindasid ja "osta kohe" hindasid.
Mina oma algelise välismaa-keele oskusega saan aru, et see ebay näide on ju müügis olevast rahast, mitte ostetud raha. Küsida võib ju kõike, ka meie osta.ee-s on aeg-ajalt ulmelisi alghindasid ja "osta kohe" hindasid.